Lifesum – min hjälp

img_1939

 

Nytt år och för många nya löften. Kanske samma som förra året vid den här tiden, och kanske samma som året före det – vid den här tidpunkten.

”Jag ska börja träna och äta nyttigare.”

Visst har vi alla någon i vår omgivning som sagt så, och kanske har vi sagt det själva.

Jag sa de där orden förra året, men inte som nyårslöfte utan som ett vårlöfte. Jag skulle börja springa och äta nyttigare. Och nyttigare för mig är mer frukt och grönt.

Just det där med kosten har jag haft svårt med, och till en del beror det på att jag faktiskt inte vet hur jag ska äta.

Men, jag testade appen Lifesum för ett halvår sedan och det var mycket som var bra med den, men en sak jag gillade var att jag fick recept på olika nyttiga rätter som passade mig, och jag fick veta vad de olika ingredienserna innehöll.

Just det här är jäkligt bra med appen och går du i funderingar om att ändra ditt liv när det kommer till kost,  är den absolut värt ett försök.

Du hittar appen: HÄR

Läsa mer – gör det här: LIFESUM

Inlägget i samarbete med Lifesum.

 

7 thoughts on “Lifesum – min hjälp”

  1. oki nu har jag anmält mig till mitt första halvmara i Linköping i juni så håll tummarna för mig då för det lär behövas:P god fortsättning

      1. Ja de ska bli sjukt kul och jag är supertaggad. Ska du springa nåt lopp innan lidingöloppet eller satsar du allt på de?:)

  2. En hypotetisk fråga som jag stod o klurade på vid ett övergångsställe när bilarna inte stannade.

    Om jag skulle ”svepa ut” med benet (alltså inte ta ett steg) ut i vägen, så den första bilen skulle tvärnita o den bakomvarande körde in i den första bilen – vem åker dit på det? För enkelheten skull kan vi ju säga att ett par poliser ser alltihop – även mitt ben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *