Vad hände?

florida2-004

 

För åtta år sedan var jag på resa i Florida. På valnatten var jag i Key West och dagen efter kunde vi läsa om det här – Obama hade vunnit. De allra flesta i USA var glada, möjligen lite chockade, men de flesta nöjda med resultatet.

Nu, åtta år senare vet vi att Obama har varit en fantastik president.

Och så det här i natt – att Trump vinner, att han blir USA:s President. Alltså, på riktigt, jag förstår vad folk röstar på, att de vill ha en förändring, få landet på fötter. Men, jag tror inte de förstår att det inte går att genomföra på det sätt som Trump vill, och jag tror att en del av dom som röstade på honom inte kommer vara så nöjda med hans politik sen när det väl blir verklighet.

Fast vad vet jag?

 

3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *