Peppar, peppar

img_4069

 

Jag har levt med det här i 20 år, typ – att jag blir förkyld var tredje månad eller så, till och med oftare ändå.

Och jag VET även att det beror på att jag äter för dåligt, att jag äter mat utan innehåll, noll grönsaker och noll frukt. Jag vet det.
Och visst kan det verka lite märkligt att när man VET något sådant, att man då inte gör något åt det.

Jag vet – jättekorkat.

I know – trust me.

Fast 2009 började jag ta ett tillskott, som hette Mighty Green – pulver med en massa nyttigheter i, naturligt var det också. Funkade jättebra, höll mig ifrån förkylning i nästan ett år. Jag körde superstrikt, morgon och kväll.

Jag har sedan dess fortsatt med Mighty green men slarvat lite, mer tagit det när jag kommit på ”ah, lite Mighty nu på morgonen kanske”.

Och då funkar det inte – man måste ta det kontinuerligt.

En annan anledning är att Mightyn är rätt dyr. Cirkla 500 kronor för 20 dagars förbrukning.  Blir rätt dyrt i längden.

Sedan i våras har jag testat en annan produkt, Bär Boost – samma sak där, pulver med en massa nyttigheter samlade, och även detta bara 100 procent naturligt. Och häpp, även detta funkade. (Kostar 250 för 30 dagars förbrukning)

Men så tog även Bär boosten slut och jag slarvade med att beställa mer, så för tre veckor sedan tog jag senaste dosen – och vad hände i helgen, jo förkylningen från helvetet!

Så nu är jag ännu mer övertygad – jag ser ett samband mellan att jag får i mig nyttigheter och att mitt immunförsvar ökar.

Så nu återstår bara att börjat äta mer av Bär boosten igen samt FÖRSÖKA börja med mer grönsaker. Eller jag säger så här – det SKA bli mer grönsaker i det här menet – Från och med nu!

Så mitt tips idag – ät era grönsaker! Och gillar ni det inte – testa nåt bra tillskott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *