Bäär boost

better

 

Hörrni, jag kör en liten drive i samarbete med BÄR BOOST från better you.

Det här är ett pulver som jag använt mig av i tre månader nu, och har inte haft en enda förkylning samt känner mig piggare. Ett bra tillskott för den som behöver fylla på med lite antioxidanter inför skolstarten.

Gå gärna in på betteryou.se och läs på lite om Bär Boost. Och om ni beställer (fri frakt!) så tror jag inte ni kommer bli besvikna.

Ett litet tips från mig.

 

P1540994

3 thoughts on “Bäär boost”

 1. En fråga som inte har ngt med det här inlägget att göra – grattis till de goda effekterna förresten 🙂

  Du som kan det här med foton o förstoringar o dyl.
  Är det ens lönt att fundera på att få ett foto utlagt på Instagram utskrivet, eller ja, KAN, kan man ju säkert, det inser jag också, men hur blir storleken, blir det bra osv. Kan man ändra storleken o hur bra blir det då?

  Som du märker gillar jag att fota, men kan inte mycket mer – frågan är om jag inte bara har tur när jag lyckas få till ett bra foto dessutom 🙄

  Jättetacksam för svar.

  1. Skulle tro att du MAX kan få ut okej bildkvalitet på 10 x 15 storlek, alltså ”vanligt kort”. Skulle du dra upp den större skulle den bli både kornig och oskarp. I guess. Kolla på Crimson.se, där ser du vilken storlek du kan göra med just den bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *