Men halsontet från helvetet!

IMG_3348

 

Tyckte väl att jag hade klarat av den här vintern lite för bra. Ingen vinterkräksjuka hos några av barnen, ingen influensa (första året på fyra år!) och en förkylning i början av december, fyra dagar.

För mig – en bra dag!

Jag har världens sämsta immunförsvar och jag vet varför – min kost. Så jag försöker äta tillskott av olika de slag, men det är ändå inte samma sak. Så jag blir ofta sjuk. Självklart påverkas det också av att jag tränar 5 gånger i veckan, det sliter på kroppen och tar mycket av antioxidanterna.

Och nu är jag alltså sjuk. Halsonbt. Fick det förra fredagen, på kvällen. På natten mellan fredagen och lördagen vaknade jag av att jag inte kunde svälja. Fick nästan lite panik, för det påverkar även andningen.

Sedan dess har jag haft så ont i halsen att varje gång jag sväljer gör det ont. Riktigt ont.

Var lite orolig att det kunde vara halsfluss så gick till vårdcentralen på måndagen för att få det bekräftat att det INTE var det ( i så fall kunde barnen ha blivit smittade). Och det var INTE halsfluss.

Nu är det torsdag och jag börjar känna en liten förbättring. Men fortfarande halsont och ”sjuk känsla” i kroppen.

Något jag druckit en hel del av de här dagarna är kokat vatten med citron och riven ingefära, toppat med lite honung. River bra i halsen.

 

3 thoughts on “Men halsontet från helvetet!”

  1. Du är seg, Martin men denna gång följer jag dig mer intensivt.
    Kanske för att jag själv inte mår så himla bra, magen krånglar sedan dec,
    nattjobbet sliter, mat/kost och sömn problem. Men jag är vid gott mod.
    Hur mår du idag, du får lägga ut på nätet, jag läser det du skriver, överallt.
    Var rädd om dig !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *