Tre barn – ibland två, ibland ett.

Känner att jag bara måste bena ut det här med mina barn. Några av er (nya) läsare får inte ihop det riktigt.

Jag har tre barn, Fanny 12, Felix 8 och Charlie 6 år. Charlie bor hos mig halvtid, varannan vecka. Fanny och Felix bor full tid hos sin mamma, men jag har dom hos mig så ofta jag kan, vilket blir helger och lov. Till detta så försöker jag åka ut till där dom bor även i veckorna.

Anledningen till att Fanny och Felix inte bor hos mig är logistiken. Det går inte att åka till och från skola. Det tar ENKEL väg på morgonen 1.5 timme. Sedan tillbaka från lämningen, cirka en timme. Så 2.5 timme bara för att köra barn till skola på morgonen är lite för mycket. (Att hämta sedan är cirka 1.45 tur och retur).

Så ligger det till.

P1450088

 

P1450068

 

P1450062

5 thoughts on “Tre barn – ibland två, ibland ett.”

  1. Goa ungar du har. Vill önska dig ett Gott Nytt År. Hoppas 2016 blir ett fint år för dig. Så du hittar din dröm kvinna som har allt det du söker. Kram Ewa

  2. Härliga/ärliga du.
    Vet du vad. Många av dina läsare kräver inga svar. DU behöver inte gå i försvarsposition.
    Du är du. Du älskar dina barn. Tyvärr har dina barn starka mammor. Jag är kvinna 50 plus och jag ”lider ” ibland när jag ser dina barns mödrars skriv på insta. Du är bra. Och jag är bra (mormor och farmor)
    Du är bra. Dina barns mödrar borde tänka till.
    Gott nytt 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *