Resultatet efter fyra veckor

IMG_5853

Okej, ni kan storyn – det har skrivits om den några gånger, hur jag gick ner från 96 kilo till 80 kilo på ett år. Detta var 2011-2012. Sedan dess har jag viktmässigt legat runt 83 kilo men jag har kanske inte riktigt varit ”i form”.

Bilden här ovan är från vintern 2011, ett hatvår före jag bestämde mig för att börjat ta tag i vikten. Jag väger över 90 kilo där.

Bilden här nedan är tagen för fyra veckor sedan. Då vägde jag 85 kilo.

 

bloggkropp1

 

Okej, så den första november började jag min test. Kan jag komma ”i form” till nyår, alltså på två månader. Jag gjorde ett försök att tänka på vad jag äter, vilket innebär minskat intag av socker. I mitt fall, mindre godis , glass och bullar. I övrigt är jag rätt sparsam med vitt bröd och pasta.

Men kosten har det gott sådär med, kanske en förbättring/ändring med 50% jämfört med före första november. Jag har således fortsatt att äta lite sött då och då.

Men – det jag ändrat är träningen. Jag har tränat fem pass i veckan och tre av dom har  varit högintensitet, alltså hög puls under lång tids träning. Utöver detta – ren förbränningsträning genom att springa fem kilometer i behagligt tempo ( i mitt fall mellan 5.50 och 6.10 minuter per kilometer)

Sedan, som en liten bonus två styrkepass i veckan, alltså ren muskelträning.

Och efter fyra veckor är detta resultatet:

 

bloggkropp

 

Jag väger idag 83 kilo. (Jag är 1,79 lång, så det är knappast ”för smalt”) och det jag gläds mest åt är att jag faktiskt inte får blodsmak i munnen eller ens känner ångest inför att ”sticka ut och springs”.

Nu skall jag kämpa på de sista fyra veckorna så återkommer jag vid nyår med slutresultatet.

Trevlig första advent på er!

 

5 thoughts on “Resultatet efter fyra veckor”

  1. Ser jätte bra ut och vilken skillnad. Men du får inte bli smalare 👍😄 Min make tränar oxå, nackdelen med honom är att han blir så bred upp till ( vilket jag gillar 😍) Men kläderna blir mindre 😁 Största nackdelen för honom, är att hans torrdräkt blir för trång ( han hobbydyker ) Haha. Lite för och nackdelar med att träna…. Kläderna passar inte 😂
    Keep up the good work
    //Tjingeling

  2. Hej! Måste bara flika in att du fellänkat på din gamla blogg. Klickar man på länken för att komma hit länkas man till någon annan Martin Melin. Antar att det inte var så det var tänkt… Bara en parentes om du vill ändra 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *