Skriver böcker också…

 

IMG_8339

 

Jag tillhör definitivt inte kategorin människor som folk frågar: ”vad jobbar du med?”

I mitt fall är det mer: ”Hur hinner du med allt?”

Och svaret är att det gör jag inte, så därför får vissa saker st tillbaka – som tv-tittande, sociala umgänget med vänner eller spela golf.

Hela livet är ju en enda stor prioritering, i alla fall ni med barn vet att det är så.

Men det jag egentligen ville säga är att jag skriver böcker också…

7 thoughts on “Skriver böcker också…”

 1. Ja, Martin vi med barn vet att livet är en stor prioritering (speciellt om man har barn 24/7 ensam) :O…
  Men Du kanske inte förstå det, när Du ”delar” barnen?

  1. Har du TRE barn som du på något sätt skall hålla kontakt med så är det rätt mycket logistik. Lättare då som du som bara har ett och är själv.

 2. Tack för svaret
  (Jag har 3 barn 24/7 och är själv) :-D…
  …men vad med Din skrivande, är det något nytt boken på gång?

 3. Kan meddela att ”Brott kan ej styrkas” finns på Akademihandeln i Karlstad och likaså ”Status 12” men bara i pocket variant 😊

  Har läst båda, sträck läst dessutom, och älskar dem!!! Ser fram emot nästa bok 😊 Jag läser sällan böcker men dina är stora favoriter och jag har rekommenderat dem många gånger.

 4. Jag förstår hur du hinner med allt. Du har en gemensam överenskommelse med ditt ex där det framgår att hon tar 100 procent ansvar för de stora barnen och du har Charlie varannan vecka. Det är väl ingen konstighet att du reder ut allt. Två deltidsjobb ? Vad är problemet ?

  1. Två DELTIDSjobb? Jobbar 75% på polisen, skift. Och du glömde bort den lilla detaljen att jag faktiskt träffar mina två stora barn, som bor cirka en timmes bilväg bort, enkel väg, vilket innebär en hel del timmar i resväg. Men du kanske sitter inne med information jag inte har om mitt liv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *