Perspektiv

 

FullSizeRender

 

När man ser hur folk gnäller på vissa saker, eller skriver elakheter ( dumheter) på sociala medier, då brukar jag tänka på allt jag sett och upplevt under mina 25 år som polis.

Vad lite det då betyder att en osäker varelse skriver ”tönt” som en kommentar till en bild på mitt instagram. Jag kan faktiskt inte ta åt mig, inte ens reflektera – det bara fladdrar förbi när jag scannar av kommentarerna. Glömt på tre sekunder.

Inte sällan är folk som bara har negativa saker att skriva, när de väl skriver något – ganska osäkra människor. Och inte sällan har de inte varit med om något som faktiskt får dom att sätta det dom håller på med i relation.

Troll är tragiska människor som nästan alltid när de konfronteras, backar och skäms.

Är inte det tragiskt?

Visst vill man bara ge dom en kram…

One thought on “Perspektiv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *