Min bästa resa

 

resaa

 

Min absolut bästa resa ever gjorde jag hösten 2013. Ihop med sju andra killar körde jag motorcykel 300 mil genom Kalifornien, Nevada och Arizona.

Det som är så fantastiskt med att åka motorcykel är att ”resan” i sig inte är de platser man kommer till, utan själva resandet. Att åka på kilometerlånga raksträckor, kantade av telefonstolpar, öken och berg på båda sidorna, 30 grader i luften, amerikansk radio i högtalarna.

Kortärmad.

Det är ta mig fan magiskt, och helt omöjligt att beskriva för den som inte gjort det.

(Jag försökte genom det reportage jag skrev om det hela i RESA, Aftonbladets resebilaga – har Du plus kan du läsa det här: Reportage MC-resa ).

 

bild kopia 3

 

ttr

3 thoughts on “Min bästa resa”

 1. Hej Martin!
  Jag förstår exakt vad du menar!
  Jag fick möjlighet att följa med som passagerare på en motorcykel tur mellan 27/5 till 16/6 som jag är så tacksam för att jag tackade ja till.
  Vi körde Los Angelses – Chicago, 450 mil med en avstickare till Las Vegas.
  Trots ca 40 graders värme och sol från en blå himmel varje dag iklädd skinnjacka, hjälm, kevlarjeans och boots med svetten rinnande ner i trosorna så var varenda mil värt det.
  Jag trodde aldrig att en resa på motorcykel, mellan 30-40 mil varje dag, skulle vara så fantastiskt, vilken upplevelse! Till saken hör att bland det värsta jag vet är att åka långt med bil men detta var en helt annan sak som ej går att jämföra.

  Jag är så tacksam över denna resa som inte var planerad för min del, bestämde mig en måndag och på fredagen samma vecka var resa och allt bokat och klart.

  Jag gör gärna om det om tillfälle ges.

  Hoppas du kommer iväg på en ny motorcykelresa snart igen.

  Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *