Jag och tv-serier

 

Alltså, jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag har jäkligt svårt att klara av att se en tv-serie. Jag börjar se,m sen liksom zoomar jag ut och tappar intresset. Mycket på grund av att jag inte hinner, och går det en vecka utan att jag tittat så är det som att intresset bara försvinner.

Jag låg i världens influensa för tre år sedan, 39 graders feber åtta, nio dagar i rad. bara låg i sängen och kunde inte göra någonting. Då klippte jag fyra säsonger, typ 35 avsnitt, av Sons of Anarchy på fem dagar. Bara låg och tittade sju, åtta timmar om dagen.

Sen blev jag frisk och började titta på säsong fem nu i år först.

 

S-O-A-sons-of-anarchy-25915610-720-450

 

Så där är det. Just nu har jag fem serier som jag ”håller på att se”. Började på den femte i går – Walking dead, och där ska jag ta första säsongen den här veckan, det är bara sex avsnitt och jag är inne på tredje avsnittet redan.

 

walking-dead-season-1

 

I övrig är det här de serier jag håller på med:

The Shield. En gammal serie från 2002. Jag har hela boxen. Har sett första säsongen och några avsnitt av säsong två. Senaste såg jag för två år sen…

 

The-Shield-1

 

Började på Breaking bad i vintras. När jag var i Thailand. Tänkte jag skulle försöka hinna med två, tre säsonger. Det blev sju avsnitt av säsong ett…

 

4_Breaking-Bad_Wallpaper-2

 

En jäkligt bra serie, Prison break såg  jag för året, första säsongen och fem, sex avsnitt av säsong två. Sen tappade dom mig. Men första säsongen var bra, och det kändes som att man inte behövde se mer.

 

prison-break

 

3 thoughts on “Jag och tv-serier”

  1. Hola friend. Kul med blogg..igen😀😀 oj vad jag rest runt med dina bloggar.😂 Jag gillade pappa blogg bäst.😉 Kör på mycket foton nu.puss sanna A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *